"Loading..."

Buzzynest Kortrijk - Opening June 2021

Buzzynest is een uitzonderlijke coworking spot waar het woord community zijn volle betekenis krijgt. Freelancers, startups, scaleups en KMO’s werken onder hetzelfde dak en creëren synergieën. Ondernemers die zichzelf niet (te) serieus nemen, (zeer) dynamische jongeren, grenzeloze creatievelingen en ervaren ondernemers ontmoeten elkaar om te werken, informatie te delen, samen te leven en prachtige projecten voor de toekomst te ontwikkelen.

Het nest
Buzzynest Kortrijk zal zich nestelen op het gelijkvloers van Kortrijk Business Park. Zeer goed gelegen, op de kop van het Beneluxpark en op slechts enkele minuten van het centrum van Kortrijk. Het gebouw is een ware eye-catcher voor de stad en sluit aan bij de wensen van Buzzynest. De locatie wordt omringd door een prachtige tuin en heeft zicht op een vijver.

Van private kantoren tot gedeelde werkruimtes en professionele meeting rooms zal een brede mix beschikbaar zijn voor KMO’s, startups, scaleups en freelancers.

De high-end afwerking van het gebouw, het gebruik van vooruitstrevende technologieën, de vele beschikbare diensten on-site, de polyvalente ruimte, het multifunctionele terras aan de oevers van de vijver en het restaurant met traiteurdienst zorgen ervoor dat Kortrijk Business Park een ideale werkplek wordt.

CAN'T WAIT?

Vul het onderstaande formulier voor meer informatie of een bezoek aan onze andere locaties.