Buzzy Nest

De coolste werkplek in België

Over ons

Buzzy Nest is een aanbieder van flexibele kantoren en coworkingspaces waar het woord community in al zijn betekenissen van toepassing is. Het is een uiterst hedendaagse omgeving waar de focus ligt op samen werken en samen groeien. Een plaats waar innovatie en creativiteit geen grenzen kent. Je komt er samen om te werken, te delen, samen te leven, je te amuseren en om buitengewone projecten uit te werken voor een betere toekomst.

EEN HECHTE GEMEENSCHAP

Buzzy Nest wil niet alleen coworkingruimtes en opslagruimtes aanbieden aan ondernemers uit de regio. We willen bovenal een (h)echte gemeenschap creëren waar alle leden deel van uitmaken om samen aan diverse projecten te werken.

Maar werken is niet alles! Bij Buzzy Nest organiseren we regelmatig interne evenementen waarop al onze leden uitgenodigd worden. Het doel van deze initiatieven is de band tussen de bezige bijen te versterken, zoals met de Pollen Boost – ons gezamenlijk ontbijt – of het Nectar Hour – ons netwerkaperitief. Tot straks in de Buzzy Bar!

Je hebt het vast al begrepen: wij vinden vooral een echt gemeenschapsgevoel en de uitwisseling van ervaringen belangrijk. Als lid van Buzzy Nest maak je in de eerste plaats integraal deel uit van de grote Buzzy Nestfamilie.

DE BANDEN TUSSEN ONZE RUIMTES VERSTERKEN

We hebben onze werkruimtes op maat zo opgevat dat ze de verschillende Belgische steden met elkaar verbinden. Dit is natuurlijk nog in volle ontwikkeling, maar je kunt er nu al van genieten in onze vestigingen in Terhulpen, Bosvoorde en Kortrijk. Klinkt niet slecht, hé? 

Dat betekent dus dat je door lid te worden van een bijenkorf ook de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimtes en lounges, maar ook van de cafetaria /bar en de wifi van Buzzy Nest. Ben je onderweg en heb je nood aan een kopje koffie? Kom bij ons langs!